Tietoa seurasta

Rasti-Jyry on helsinkiläinen suunnistusseura, joka kuuluu monilajiseura Helsingin Jyryyn. Meillä voit harrastaa tavallista suunnistusta, hiihtosuunnistusta, pyöräsuunnistusta ja tarkkuussuunnistusta. Jäsenemme osallistuvat myös rogaining-tapahtumiin eli vaellussuunnistuksiin. Näissä lajeissa voit myös kilpailla seuramme nimissä Suomessa ja ulkomailla.

Olemme vahvasti kaiken i50-lukukäisten suunnistuksen harrastajien seura. Koko perhe voi aloittaa suunnistamisen turvallisesti ja helposti Helsingin puistoista viikoittaisissa kesäharjoituksissamme. Metsäsuunnistusta tarjoamme huhtikuusta syyskuuhun keskiviikkoisin aluerasteilla yhdessä Pihkaniskojen kanssa. Kaupunkisuunnistusta järjestämme talvisunnuntaisin yhdessä Pihkaniskojen ja Espoon Akilleksen kanssa.

Seuran omat kilpailut ja seuraottelut luovat seurahenkeä ja ovat ensiaskel vaativampiin kilpailuihin kuten Jukolan viestiin. Järjestämme retkiä, leirejä, kursseja ja suunnistusmatkoja ulkomaille.

Rasti-Jyry tunnetaan myös aktiivisena kilpailujen järjestäjänä ja karttojen tekijänä. Vuosittain järjestämme pari kansallista tai aluekisaa ja pienempiä kisoja useita.

Olemme osa perinteistä vuonna 1902 perustettua Helsingin Jyryä, jonka muita lajeja ovat yleisurheilu, triathlon, melonta, joukkuevoimistelu ja koripallo. Sivulla olevan merkkimme on muuten suunnitellut kuplettikuningas J. Alfred Tanner, joka ahkerasti voimisteli seurassa 1900 alussa.

 

 

Comments are closed.