Stadiviesti, Stadisprintti ja Helsinki City-O 2022

Kaupunkisuunnistuksen superviikonloppu jälleen 8.-10.4.2022! Muutaman vuoden tauon jälkeen mennään taas!

Suunnistusta on tarjolla pääkaupungin sydämessä kolmena päivänä peräkkäin. Kisakeskus sijaitsee Ressun peruskoululla Kampissa, Lapinlahdenkatu 10. Osallistujien kannattaa perehtyä kilpailuohjeisiin etukäteen, sillä ne sisältävät huomioonotettavia ohjeita juoksijoille pääkaupungin ydinkeskustassa kisattaessa.

Kisakeskukseen saapuminen sujuu parhaiten julkisilla välinellä, pyöräillen tai kävellen, sillä pysäköintipaikkoja ei kisakeskuksessa ole. Bussit ja ratikat pysähtyvät lähellä, Baana (pyöräily ja kävely) kulkee lähes vierestä. Helsingin päärautatieasemalta on keskukseen matkaa aavistuksen yli kilometri, linja-autoasemalta n. 700 metriä ja Kampin metroasemalta puolisen kilometriä. Lähistöllä on myös lukuisia pysäköintihalleja autolla saapuville, netistä haulla ne löytyvät parhaiten.

Stadiviesti pe 8.4. klo 19

Sähäkkä sprinttiviesti, osuuspituudet nopeimmillaan alle 10 minuuttia. Marian sairaala-alueen miljöö ja ympäröivät korttelit tarjoavat mielenkiintoisia suunnistustehtäviä viestin viejille. Sekasarjat, neljä osuutta, yhteislähtö klo 19.

Tärkeät linkit:

Stadisprintti tuplana la 9.4. klo 10 ja 13.30 alkaen

Kaikille sopiva kaksiosainen kilpailu, kuntosuunnistajat voivat osallistua avoimiin sarjoihin. Kampin puutalokorttelit ja kevyen liikenteen Baana tuovat omat haasteensa kisaan. Ensimmäinen osuus klo 10 ja toinen osuus klo 13.30 alkaen. Kuntosuunnistajat pääsevät myös mukaan, ilmoittautumiset Rastilipussa tai paikan päällä.

Tärkeät linkit:

Helsinki City-O su 10.4. klo 10

Suomen suurin rogaining-tyyppinen kaupunkisuunnistus puistoissa ja kaduilla tunnettujen nähtävyyksien ja maamerkkien seassa. Yhteislähtö klo 10, matkat 5 km, 10 km ja 15 km.

Tärkeät linkit:

Makupaloja vanhoista kartoista:

Tunnelmia aikaisemmista tapahtumista:

Yhteistyössä Liikup ja Rasti-Jyry

Comments are closed.