Stadisprintti viikonloppu 2024

Kilpailut, kuntosuunnistus ja harjoitus pääkaupungin kaduilla

Tänä vuonna suunnistuksen superviikonloppu järjestetään Stadisprintti-tapahtumana. Viikonloppu tarjoaa kaksi laadukasta sprinttikisaa erilaisissa maastoissa sekä kolmen kuntosuunnistuksen verran sprinttielämyksiä kuntosuunnistajille ja harjoittelijoille. Perjantai-iltana ohjelmassa on viikonlopun avaus ja lämmittelyt lauantain tuplasprinttejä varten ja sunnuntaina sprinttisuunnistusharjoituspäivä viikonlopun kruunaukseksi kaikille suunnistajille.

Katso myös https://liikup.com/stadisprintti/

HNC Pasila 5.4.

Stadisprinttiin pitää valmistautua laadukkaasti ja tyylillä. Loihdimme Helsingin yhteen parhaista sprinttimaastoista laadukkaan kattauksen sprinttisuunnistusta viikonlopun alkuun. Pasilassa on luvassa laadukasta sprinttiä ammattilaisten käsistä tuttuun Helsinkki Night Challenge tyyliin. Kattaus sopii maailman parhaille loistavaksi treeniksi tai kuntoilijalle perjantai-illan elämykseksi.

Ohjeet

Ilmoittaudu

Tulokset

Navigoi paikalle

Stadisprintti Viikinmäki 6.4. tuplana

Kaksiosainen sprinttikisa ja kuntosuunnistus. Stadisprintissä pääset maastoon kaksi kertaa: aamupäivällä klo 10 sekä iltapäivällä klo 13.30. Kisamaasto on Viikinmäki ympäristöineen. Luvassa korkeuseroja, mutkikkaita reitinvalintoja sekä haastavaa sprinttisuunnistusta.

Valvojan viime hetken terveiset

Kelitilanne tuo haastetta kilpailuun niin kisaajille kuin järjestäjille. Ratamestari on ohjeissa ja omassa kuvauksessaan hyvin kuvannut ratoja, mutta korostan vielä: Varovaisuutta ja pitoa kengänpohjissa tarvitaan. Lisäksi erikoisesti iltapäivän kilpailussa muutamat reitinvalinnat saattavat johtaa luonnonrinteisiin, jolloin reitinvalinnat kannatta tehdä keliolosuhteet ja oma taito huomioiden.
Lisävarovaisuutta myös teiden ylityksiin tarvitaan, ja huomioikaa, että liukkaus saattaa tuottaa ongelmia myös muulle liikenteelle.
Reipasta sprinttipäivää kokeneiden kisajärjestäjien huomassa , suunnistus on raikasta ulkoilmaliikuntaa.
Aimo / valvoja

Olosuhteista ja saapumisesta kisapaikalle

Nastat alla on hyvä turvatakuu, sillä pehmeän lumen alla voi olla jäätä. Arktiset olot kannattaa ottaa harvinaisena elämyksenä. Kiipeily maastossa kannattaa rajoittaa minimiin – ainakin vanhempien.

Paikalle saapuminen kannattaa miettiä etukäteen. Suuren osallistujamäärän vuoksi alueen pysäköintitilat eivät riitä. Lisäksi Viikinmäessä on aluepysäköintikielto, joten vain merkityille paikoille saa pysäköidä. Muualta tulee herkästi maksulappuja. Bussilinjat 71 ja 506 pysähtyvät aivan koulun vieressä. Busseja menee 15 minuutin välein. Pikaratikan (nro 15) pysäkiltä on 800 metriä kisakeskukseen. Kaukopysäköintiä voi harrastaa Viikissä ja Vanhankaupunginkoskella, joista tulee matkaa vähän yli kilometrin.

HSL Reittiopas palvelee julkisten kulkuvälineiden reittien haussa. Jos HSL appi ei ole käytössä, apua lippujen ostoon löytyy: Lippujen myynti- ja palvelupisteet.

Kisalinkit

Kilpailukutsu

Kilpailuohjeet

Ratamestarin terveiset

Ilmoittaudu kilpailuun

Kilpailukeskuksen kartta

Navigoi paikalle

Lähtölistat ja tulokset

Online-tulokset

Livelox aamupäivä

Livelox iltapäivä

Pääsarjojen H/D21 kolme parasta palkintaan Barkun 179 € kenkälahjakortilla www.barkushoes.com

Ilmoittaudu kuntosuunnistukseen

Tulokset kuntosuunnistus

HNC Katajanokka 7.4.

Stadisprintin yhteydessä kannattaa harjoitella sprinttiä hyvissä olosuhteissa. Järjestämme laadukkaan sprinttisuunnistusharjoituspäivän Helsingin parhaissa maastoissa Katajanokalla.

Ohjeet

Ilmoittaudu

Tulokset

Navigoi paikalle

Sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet kartalla

Lisää Suunnistusliiton sivuilla:

Kuvia vuoden 2023 HCO:sta

Lisätietoa

Kilpailun johtaja ja tiedottaja
Jorma Helin 040 507 0870
jorma.helin(at)kotiportti.fi

Liikup.com/stadisprintti

Yhteistyössä:

Comments are closed.