Petikon hiihtorastit 2024

Avoimet hiihtosuunnistuksen Uudenmaan AM-kisat ja FSO:n mestaruuskilpailut Vantaan Petikossa 24.-25.2.2024

Kuva Keimolan hiihtorasteilta 2023

Jo toisena talvena peräkkäin voimme järjestää eteläisessä Suomessa hiihtosuunnistuskilpailut. Lunta on tällä hetkellä enemmän kuin riittävästi. Järjestelyt ovat jo alkaneet, toivottavasti lumi pysyy maassa kisaviikonloppuun asti.

Uudenmaan alueen avoimet mestaruuskilpailut pidetään lauantaina 24.2. sprintissä ja keskimatkoilla sekä sunnuntaina 25.2. pitkillä matkoilla. FSO:n mestaruuskilpailut kaikilla matkoilla. Kilpailut käydään Petikon hienoissa maastoissa, joissa hisu-kisoja ei ole pidetty pitkään aikaan – ei ainakaan tällä vuosituhannella. Käytössä on Emit-tag-leimaus.

Maaston eteläosaa hallitsevat laajat peltoalueet ja pohjoisempana on metsäisempi ja mäkisempi alue. Suurimmat korkeuserot ovat 30 metriä. Alueella on tiheä Vantaan latuverkko, jota on täydetty kisoja varten hiihtosuunnistusurilla. Ratojen suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kunkin sarjan kilpailijoiden tarpeet ja toiveet.

Molempina päivinä on myös mahdollisuus kuntosuunnistukseen ja lajiin tutustumiseen.

Kilpailukeskus on Vantaan liikuntatoimen tukikohta osoitteessa Pyymosantie 11. Pysäköinti on runsaan puolen kilometrin päässä kilpailukeskuksesta.

Pukeutuminen on kylmässä hallitilassa, pesumahdollisuutta ei ole. Kisakahvila palvelee kilpailijoita molempina kisapäivinä.

Tervetuloa hisu-urille Petikkoon!

Tulokset

Lisätietoa tapahtuman nettisivuilta

Yhteistyössä:

Comments are closed.