Loppiasrogaining 2022

Loppiaisrogaining tulee jälleen 6.1.2022!

Rasti-Jyry on järjestänyt loppiaisrogainingeja jo vuodesta 2008. Loppiaisrogaining on pistesuunnistusta uusmaalaisissa metsissä. Vuoden koronatauon jälkeen se tulee taas!

Vuoden 2022 tapahtumakeskus on muuttunut, uusi keskus on Vantaan Keimolassa, Keimolan Kaiun majalla (Kirkantie 15, Vantaa). Tapahtumassa ei ole käytössä sisätiloja koronarajoitusten vuoksi. Ratasuunnittelua varten osallistujat saavat 5.1. sähköpostitse linkin, josta voivat ladata kartan pdf-muodossa käyttöönsä.

Tutustu huolella muuttuneisiin treeniohjeisiin kisasivuilla!

Sarjoja on 4h ja 8h sekä fillareille oma 4h sarja.

Rogaining on 2-5 henkilön joukkuelaji. Loppiaisen rogaining on treenihenkinen tapahtuma, johon voi osallistua myös vain oman itsensä seurassa.

Rasteilla leimataan emit-leimasimilla, myös gps-leimaus onnistuu. Rastit ovat pisteiltään eri arvoisia. Joukkueet suunnittelevat kuljettavan reitin siten, että ennättävät keräämään mahdollisimman paljon pisteitä valitsemansa sarjan ajassa. Joukkue saa miinuspisteitä jokaisesta kilpailuajan ylittävästä minuutista. Reittiä suunnitellessa kannattaa huomioida oman kunnon lisäksi maasto sekä valoisuus. Pimeys laskeutuu klo 15 jälkeen.

Lisäinfoa ja ilmoittautumislomake löytyvät tapahtumasivuilta. Tapahtuman tiedotusta voi seurata Facebookissa Loppiaisrogaining 2022 -tapahtumassa. Rasti-jyryläisille tapahtuma on maksuton.

Tervetuloa rogaamaan loppiaisena 2022!

Comments are closed.