Leimausleiri 2022

Rastijyryläiset Leimausleirillä Kuopiossa

Tusina rastijyryläistä suunnistajaa huoltajineen osallistui Kuopion Rauhalahdessa järjestettyyn Leimausleiriin 6.-9.6.2022. Kolmeen aktiiviseen leiripäivään mahtui kuusi suunnistusharjoitusta Rauhalahden alueen sprintistä metsäsuunnistukseen vaihtelevissa ja vaativissa maastoissa.

Suunnistuksen lisäksi ohjelmassa oli pulikointia kylpylässä, Kallavedessä polskuttelua ja saunomista, savusaunassakin jotkut kävivät, läheisen eläintarhan asukkien paijailua ja skuuttailua skeittipuistossa. Joku ehkä ehti käydä hevosia ja laamojakin ihastelemassa viereisessä ratsastuskeskuksessa. Leiridiscossa irroteltiin hiukset ja helmat hulmuten yleisön toivebiisien tahtiin discopallojen alla värivalojen välkkeessä.

Osa leiriviestin joukkueiden jäsenistä leirin isännän Hannu Airilan kanssa

Leirin kruunasi Rauhalahden alueella juostu sähäkkä leiriviesti, jossa ankkureille oli tarjolla tossunkastajaiset viimeiseltä rastilta viitoitusta pitkin rantaveden kautta maaliin. Rastijyryläiset pärjäsivät viestissä mainiosti, loppusijoitus oli 26!

Leiri toi syvyyttä suunnistusharrastukseen, uusia kivoja kaveruuksia ja tuliaisina yhteisiä muistoja myöhemmin makusteltavaksi.

Ensi vuonna uudelleen!

Leimausleiri 2022
Leiriviestin osuuksien tulokset
Leirin kuvapankki

Comments are closed.