Uudenmaan sprintticup jatkuu Kivinokassa 19.10.

Tulokset.

Uudenmaan sprintticup jatkuu kesätauon jälkeen ensi torstai-iltana 19.10. Kivinokassa Kulosaaren ja Herttoniemen kupeessa Rasti-Jyryn järjestämänä. Kivinokan maisemat tarjoavat virkistysalueen, jossa lomittuvat metsäluonto, kartanopuisto ja työväen kesämaja- ja puutarhakulttuuri. Alue on palvellut helsinkiläisten ulkoilualueena jo runsaat sata vuotta. Ensimmäistä kertaa alueella suunnistetaan ja käytetään Antti Vainion kesällä valmistunutta sprinttikarttaa. Metsä ja polut ovat arvatenkin liukkaita, joten suunnistuskengät ovat oikea valinta.

Matkat ovat entiset eli 2,5 km, 3,0 km ja 3,5 km. Osanottomaksu on 7 euroa ja käytetään emit-leimausta. Kivinokan maastoon ja mökkialueelle pääsee klo 18-19. Lampusta on hyötyä.

Paikalle pääsee hyvin ajamalla metrolla joko Kulosaaren tai Herttoniemen asemalle ja kävelemällä vajaan kilometrin Kipparlahden kaarta Kivinokkaan. Kipparlahdenkaaren kautta pääsee myös autolla paikalle, mutta pysäköintitilaa autoille löytyy niukasti. Suosittelemme väkevästi julkisia kulkuneuvoja, kimppakyytiä tai pyöräilyä.

Comments are closed