Mobo-kiintorastit

Rasti-Jyry ylläpitää kahta mobo-rastistoa Helsingissä. Olympiastadion on maailman ykkönen yli 12000 leimauskierroksella ja Pihlajamäessäkin suorituksia on 1500. Kaikkiaan maailmassa on tällä hetkellä (03/2020) 400 mobo-rastistoa 18 eri maassa. 

Älypuhelimeen ladattava MOBO-kiintorastisovellus tuo käyttöösi kartan, kompassin, rastit ja leimauslaitteen. Ilmaisen ohjelman voit ladata sovelluskaupasta. Voit käydä mobo-rasteilla joko sovelluksen avulla tai ladata kartat alta ja lähteä suunnistamaan myös ilman mobiilisovellusta. 

mobo-pihl

Rasti-Jyry ylläpitää kahta rastistoa Helsingissä. Olympiastadion on maailman ykkönen yli 9000 leimauksella ja Pihliksessäkin on leimattu yli 1000 kertaa. Kaikkiaan maailmassa on tällä hetkellä 115 rastistoa 14 eri maassa.

Rastit sopivat aloittelijoille ja omatoimisille harjoittelijoille yksin tai porukassa. Leimaaminen tapahtuu kännykällä joko QR-koodista tai NFC-tarrasta. Rastit voi kiertää vapaassa järjestyksessä ja milloin vain. Voit vaikka harjoitella yösuunnistusta.

Ajan ja leimaukset voit tarkistaa http://mobo.osport.ee/ sivulta ja verrata niitä muihin aikoihin

Lataa kartat ja lähde moborasteille ilman mobiilisovellusta:

Olympiastadion

Pihlajamäki

Comments are closed.