Harjoituskalenteri 2020

Nuorten ja perheiden maanantaiset harjoitukset ja perhesuunnistukset alkoivat 18.5. Käpylän Taivaskalliolla pienin poikkeusjärjestelyin. Jatkamme harjoituksia 15.6. asti, koska kauden aloitus viivästyi koronan takia.

Kesäkuussa palaamme takaisin normaaliin aloitusaikaan klo 18. Kesäkuun rasteilla ei ole leimausta koronatilanteen vuoksi.

Ethän tule sairaana harjoituksiin. Muistathan myös etäisyys- ja hygieniasuositukset!

TAPAHTUMAKALENTERI

18.5. Taivaskallio, Pekka Jokipaltion tie

25.5. Pitäjänmäki, leikkipuisto Nuoli, Nuolitie 5

1.6. Meilahden Arboretum, Johannesbergintie, Street-O-tapahtuma

Opastus Street-O-suunnistukseen: Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmille annetaan kartat. Kartoissa on rastit, mutta ei ratoja. Jokaisella rastilla on kysymys, johon pitää vastata. Ryhmäläiset voivat käydä haluamillaan rasteilla, jokaisesta käydystä rastista ja oikeasta vastauksesta saa pisteitä. Aikaa suoritukseen on yksi tunti.

Maastossa on yhteensä 25 rastia ja kartoissa on osoitettu niiden paikat ja koodit. Rasteilla ei ole rastilippuja, vaan kunkin koodin mukainen rastikohde on löydettävä maastosta kartan perusteella. Kysymykset ovat kartan takana ja vastaukset kirjoitetaaan niiden kohdalle tussilla. Oikea vastaus kysymykseen osoittaa, että on käynyt oikealla rastilla ja on oikeutettu pisteisiin. Vanhemmat avustavat pienimpiä kysymyksissä ja vastaamisessa. Ohjaajat auttavat myös tarvittaessa.

Kartan koko on A4, sen mittakaava on 1:3000. Kaikille rasteille pääsee hyvin rattailla ja vaunuilla. Hygieniasyistä kannattaa ottaa omat säänkestävät ja ohutkärkiset tussit mukaan.

8.6. Pihlajamäen nuorisopuisto, Jengipolku 8

15.6. Roihuvuori, paikka selviää myöhemmin

ILMOITTAUTUMINEN

Uudet osallistujat voivat ilmoittautua netissä olevalla ilmoituslomakkeella.

OMATOIMISUUNNISTUS

Alla omatoimisiin harjoituksiin sopivia vaihtoehtoja nuorille ja perheille. Kartat voi tulostaa netistä ja lähteä itsenäisesti maastoon omassa aikataulussa.

Pukinmäen korttelirasteille suunniteltu rata löytyy Omatoimisuunnistus-sivulta.

Mobo-rastit, joista Jyryn ylläpitämiin ratoihin Pihlajamäessä ja Olympiastadionin ympäristössä voi myös tulostaa kartat.

Helsingin Suunnistajien Lasten rastit rastit paikoillaan 31.5. asti

Rastihaukkojen pihasuunnistukset

Espoon Suunnan Lasten rastit

MUUTA TOIMINTAA

Helsingin Jyryn yleisurheilijoilla on myös sopivia harjoituksia nuorille, lisätietoa toiminnasta.

Comments are closed.