Harjoituskalenteri 2020

Kesällä kannattaa suunnistaa ainakin Aluerasteilla keskiviikkoisin ja omatoimisuunnistuksiakin on edelleen tarjolla.

Ti 14.7. klo 18 Street-O harjoitus Haagassa, Poutunkujan lounaispääty https://goo.gl/maps/x4441RGgHwVtCxmt8 (jos et tuolloin pääse paikalle, niin tulostettava kartta on mahdollista saada tapahtuman jälkeen)

Harjoituksen kartan koko on A4 ja mittakaava 1:4000. Liikuntapuisto on suunnilleen alueen keskellä. Rasteja on 25 kpl, Rastien koodit alkavat numeroilla 1-5 ja joka alkavalla numerolla on viisi koodia/kysymystä. Pistelasku samaan tapaan kuin oli Meilahdessakin 1.6. (katso ohjeet alempana, jos et ollut paikalla). Ota kynä mukaan.

Syyskauden ensimmäinen perhesuunnistus on ma 17.8. (viikonpäivät vaihtelevat hieman syksyn tapahtumissa). Heti elokuun alussa on kuitenkin monta kivaa tapahtumaa ja paljon kisoja nuorille.

Ethän tule sairaana harjoituksiin. Muistathan myös etäisyys- ja hygieniasuositukset!

TAPAHTUMAKALENTERI SYKSY 2020 (täydentyy kesän aikana)

perhesuunnistukset klo 18

Su 2.8. Jyryn kansallinen kisa Evitskog klo 11 alkaen, ilmoittautuminen viimeistään ma 27.7. http://www.rasti-jyry.fi/jyry-rastit-evitskogissa-2-8-2020/ (lasten radoille voi myös tulla harjoittelemaan varsinaisten kisalähtöjen jälkeen noin klo 12.30)

To 6.8. NSK RaHa Latokartano, Latokartanonkaari https://www.rastihaukat.fi/kilpailut/nsk-2020/ (ennakkoilmoittautuminen toivottavaa ke 5.8. mennessä, mutta paikan päälläkin voi ilmoittautua)

Ma 10.8. AOK Essu Kantokasken koulu, ilmoittautuminen Irmassa ke 5.8. mennessä https://espoonsuunta.fi/kilpailut/uudenmaan-alueen-oravapolkukilpailu-aok-2020/kilpailukutsu/

Ma 17.8. perhesuunnistus

To 20.8. AOV HS

La 22.8. Am-pitkä Lynx

Su 23.8. Am-viesti Lynx

TAPAHTUMAKALENTERI KEVÄT 2020

Nuorten ja perheiden maanantaiset harjoitukset ja perhesuunnistukset alkoivat 18.5. Käpylän Taivaskalliolla pienin poikkeusjärjestelyin. Jatkoimme harjoituksia 15.6. asti, koska kauden aloitus viivästyi koronan takia.

18.5. Taivaskallio, Pekka Jokipaltion tie

25.5. Pitäjänmäki, leikkipuisto Nuoli, Nuolitie 5

1.6. Meilahden Arboretum, Johannesbergintie, Street-O-tapahtuma

Opastus Street-O-suunnistukseen: Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmille annetaan kartat. Kartoissa on rastit, mutta ei ratoja. Jokaisella rastilla on kysymys, johon pitää vastata. Ryhmäläiset voivat käydä haluamillaan rasteilla, jokaisesta käydystä rastista ja oikeasta vastauksesta saa pisteitä. Aikaa suoritukseen on yksi tunti.

Maastossa on yhteensä 25 rastia ja kartoissa on osoitettu niiden paikat ja koodit. Rasteilla ei ole rastilippuja, vaan kunkin koodin mukainen rastikohde on löydettävä maastosta kartan perusteella. Kysymykset ovat kartan takana ja vastaukset kirjoitetaaan niiden kohdalle tussilla. Oikea vastaus kysymykseen osoittaa, että on käynyt oikealla rastilla ja on oikeutettu pisteisiin. Vanhemmat avustavat pienimpiä kysymyksissä ja vastaamisessa. Ohjaajat auttavat myös tarvittaessa.

Kartan koko on A4, sen mittakaava on 1:3000. Kaikille rasteille pääsee hyvin rattailla ja vaunuilla. Hygieniasyistä kannattaa ottaa omat säänkestävät ja ohutkärkiset tussit mukaan.

8.6. Pihlajamäen nuorisopuisto, Jengipolku 8

15.6. Roihuvuori, Tulisuontie, Strömsinlahdenpuiston parkkipaikka https://goo.gl/maps/ZYkFTNRuipjPJh7R8

ILMOITTAUTUMINEN

Uudet osallistujat voivat ilmoittautua netissä olevalla ilmoituslomakkeella.

OMATOIMISUUNNISTUS

Alla omatoimisiin harjoituksiin sopivia vaihtoehtoja nuorille ja perheille. Kartat voi tulostaa netistä ja lähteä itsenäisesti maastoon omassa aikataulussa.

Pukinmäen korttelirasteille suunniteltu rata löytyy Omatoimisuunnistus-sivulta.

Mobo-rastit, joista Jyryn ylläpitämiin ratoihin Pihlajamäessä ja Olympiastadionin ympäristössä voi myös tulostaa kartat.

Helsingin Suunnistajien Lasten rastit (uudet radat 1.6.), rastit paikoillaan 31.7. asti

Rastihaukkojen pihasuunnistukset

Espoon Suunnan Lasten rastit

MUUTA TOIMINTAA

Helsingin Jyryn yleisurheilijoilla on myös sopivia harjoituksia nuorille, lisätietoa toiminnasta.

Comments are closed.